Tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä julistamalla konkurssi

Tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä julistamalla konkurssi
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Henkilökohtainen konkurssi on mahdollisuus paeta huikeasta velasta. Se on myös tapa aloittaa taloudellisesti uudestaan ​​laillisin keinoin. Mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, koska sinun on kannettava seurauksia. Seuraavat tiedot osoittavat sinulle asioita, jotka sinun on tiedettävä konkurssihakemuksen yhteydessä.
Mitä sinun on tehtävä konkurssihakemuksen jälkeen
Sinun on luovutettava suurin osa omaisuudestasi edunvalvojalle, ja hän myy ne rahalle. Sinun on maksettava vähimmäismaksu konkurssiisi ja ylimääräiset tulot, jotka perustuvat henkilökohtaisiin tuloihisi. Saatu raha jaetaan velkojillesi velkaa. Sinun on suoritettava sinulle määrätyt tehtävät konkurssikauden aikana. Sinun on myös varmistettava, että velkasi selvitetään konkurssijaksosi lopussa.
Plussat konkurssin julistamiseen
Kun julistit konkurssiin, olet suojattu kaikilta oikeudellisilta toimilta, jotka velkojat voivat suorittaa. Tämän seurauksena he lopettavat toiminnan, kuten häirinnän perimään velkoja sinulta. Joitakin varojasi voidaan myös suojata lopettamiselta. Viranomainen antaa sinulle luottoneuvojaa varmistamaan, että olet tulevaisuudessa lopullisesti vahvempi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se tyhjentää suurimman osan nykyisistä veloistasi välittömästi.
Haitat konkurssin julistamiseen
Huomaa, että konkurssin julistamiseen liittyy hinta. Laki estää sinua tekemästä tiettyjä asioita, kuten yrityksen perustamista. Kun sinulla on konkurssiennätys, sinulla on vaikeuksia hakea lainaa sekä taloudellisesti liittyviä asioita, kuten luottokortteja. Velkoja, kuten sakkoja valtion virastoille ja elatusmaksuja, ei poisteta. Huomaa, että konkurssihakemus ei ole halpaa, koska lisäkustannukset ovat korkeat maksettavien palkkioiden, kuten asianajajapalkkioiden, hakemusmaksujen jne.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Gelbero Lee