Suosituimmat 4 Android-liikkuvaa sovellusta, joista ihmiset hurjaavat

Suosituimmat 4 Android-liikkuvaa sovellusta, joista ihmiset hurjaavat

Android-puhelimesi voi olla todellinen aarre, eikä vain siksi, että voit soittaa puheluja, kuunnella musiikkia, selata Internetiä tai napsauttaa kuvia, vaan myös siksi, että voit ladata tuhansia hyödyllisiä sovelluksia Android Marketista. Suurin osa näistä sovelluksista on ilmaisia, ja ne voivat olla hyödyllisiä sinulle päivittäin. Esimerkiksi, jos aiot muuttaa toiseen kuukauteen tai viikkoon, varmista, että tarkistat nämä suositut Android-sovellukset ja liikkumisprosessisi on yksinkertaisempi ja nautinnollisempi!
Muuttoyrityshaku
Tämä sovellus on melko itsestään selvä, se auttaa sinua löytämään upean muuttoyrityksen, joka tarjoaa laadukkaita palveluja veloittamatta niistä omaisuuksia. Sinua kehotetaan lataamaan tämä sovellus, varsinkin jos muutat ensimmäistä kertaa ja sinulla on paljon henkilökohtaisia ​​tavaroita kuljetettavaksi upouuteen paikkaan. Tämä sovellus opettaa sinulle, kuinka tarkistaa yrityksen maine, se antaa sinulle runsaasti aiempia asiakasarvosteluja, se näyttää luettelon toimiluvallasi ja vakuutetuilla muuttoyrityksillä alueellasi ja voit jopa saada alennuskupongin liikkuvilta yrityksiltä vuokrata vain siksi, että käytät tätä sovellusta!
Liikkuva Guru
Jos tarvitset vielä enemmän apua liikkumisprosessissasi, tämä sovellus on myös aikaasi arvoinen. Sen avulla voit suunnitella liikkumisprosessisi jopa 10 viikkoa ennen muuttopäivää, se tarjoaa sinulle lukuisia hyödyllisiä liikkumisvinkkejä ja vihjeitä, sen avulla voit saada liikkuvan arvion ja se antaa sinulle jopa mahdollisuuden seurata lähetys samoin. Viimeinen ominaisuus voi olla erittäin kätevä, koska tiedät milloin tahansa päivällä tai yöllä, missä henkilökohtaiset omaisuutesi ovat ja milloin he saapuvat määränpäähän.
Liikkuva suunnittelija
Luultavasti paras liikkuva sovellus liikkuvan prosessin suunnitteluun, Moving Planer on sekä yksinkertainen että miellyttävä käyttää. Sen avulla voit luoda lukuisia siirtoprosessiin liittyviä tarkistuslistoja, jotta et menetä mitään tai unohda mitään. Voit valita ennalta määritetyistä tehdasluetteloista ja / tai mukauttaa niitä mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Liikkuvan päivän lähestyessä voit avata tämän sovelluksen ja tarkistaa tai poistaa valinnat luetteloistasi järjestäytyneemmän ja vaivattomamman siirtoprosessin saamiseksi. Lopuksi voit jopa suojata luettelosi uteliailta katseilta salasanalla ja tuoda tai viedä luetteloita tietokoneellesi ja tietokoneellesi!
Liikkuvan suunnittelijan tarkistuslista
Tämä on samanlainen sovellus kuin yllä kuvattu, mutta sillä on myös joitain uusia ja houkuttelevia ominaisuuksia. Esimerkiksi kun luodaan tarkistuslistoja, voit luokitella ne eri prioriteeteilla, jotta tiedät, mitkä kohteet siirretään ensin ja mitkä kohteet tulisi siirtää hieman myöhemmin. Lisäksi voit lisätä muistiinpanoja luetteloosi, lajitella luettelosi aakkosjärjestyksessä tai prioriteetin mukaan ja asettaa myös hälytykset, jotta et unohda mitään ennen siirtämistäsi ja sen aikana. Moving Planner -luettelossa on myös puhdas, intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, ja se maksaa vain yhden dollarin!

Gelbero Lee