Laihtua ja mene muotoon näiden 5 Android-sovelluksen avulla!

Laihtua ja mene muotoon näiden 5 Android-sovelluksen avulla!
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Sinun ei pitäisi olla huolissasi, jos kylpyhuoneesi mittakaavassa näkyy, että olet hieman ylipainoinen, mutta sinun ei myöskään tarvitse tehdä mitään asialle. Uskokaa tai älkää, on melko helppoa ja todella nautinnollista elää terveellisemmin, päästä eroon liiallisesta rasvasta, aloittaa harjoittelurutiini ja syödä paremmin! Sinun on vain pysyttävä motivoituneena ja asetettava realistiset tavoitteet. Lisäksi et ole yksin tässä taistelussa. Lataa seuraavat sovellukset Android-puhelimeesi auttamaan sinua:
1. Noom Painonpudotusvalmentaja. Tämä on ehkä paras sovellus Google Playssa, joka voi auttaa sinua pääsemään eroon liiallisista kiloista ja terveellisemmästä elämäntavasta. Se on jo saanut tuhansia positiivisia arvosteluja, ja koska se tarjoaa päivittäin niin paljon hyödyllisiä terveys- ja hyvinvointiartikkeleita, siinä on askelmittari, joka näyttää polttamiesi kaloreiden määrän, jonka avulla voit helposti seurata päivittäisiä kaloreita harjoittelustasi riippuen rutiineja ja ruokailutottumuksia jne. Lataa se jo tänään, joten sinun on helpompi pysyä motivoituneena!
2. Tehokas painonpudotusopas. Samalla tavalla tämä sovellus tarjoaa runsaasti laihtumisvinkkejä ja temppuja, ja se on täydellinen niille, jotka haluavat irrottaa pari kiloa tulevina viikkoina. Lisäksi tämä Android-sovellus tarjoaa myös lukuisia terveellisiä reseptejä, jotka pitävät sinut hyvin ruokittuina ja auttavat sinua pääsemään eroon liiallisista kiloista.
3. Ruokavalion avustaja. Jos haluat lisätietoja, tarkista myös Diet Assistant. Tämä on toinen suosittu terveys- ja kuntosovellus, ja sen ominaisuudet ovat täysin ilmaisia! Jos lataat sen puhelimeesi, löydät omat ostoslistasi haluamasi ruokavaliosuunnitelman mukaan, BMI-laskimen, painotaulukot ja kaaviot, tonnia painonpudotusvinkkejä ja vihjeitä. Sinulla on myös pääsy foorumiin, jossa voit keskustella muiden kanssa tavoitteistasi, saavutuksistasi jne.
4. Jooga laihtuminen. Jooga on niin hyödyllinen meditaatiotyyppi, joka hitaasti, mutta varmasti antaa sinun päästä eroon stressistä ja tulla terveellisemmäksi, tasapainoisemmaksi ihmiseksi. Siellä on myös paljon joogatekniikoita, jotka on erityisesti suunniteltu painonpudotukseen, ja tämä sovellus esittelee ne sinulle. Pohjimmiltaan opit hallitsemaan stressiä, saamaan enemmän mielenrauhaa, ylläpitämään positiivista mielentilaa ja tekemään kehostasi myös joustavamman. Varsinkin jos harjoittelet joogaa säännöllisesti ja pitkään, paitsi että laihdutat, myös elämäsi kaikki muut näkökohdat paranevat.
5. Painonpudotuksen ajattelutapa. Jos sinulla ei ole motivaatiota laihdutuksen ja paremman kunnon saavuttamisen suhteen, kannattaa kokeilla tätä sovellusta. Tunnetun psykologin kehittämä tämä sovellus tarjoaa lukuisia hypnotisoivia ääniistuntoja, jotka auttavat sinua keskittymään tavoitteisiisi ja päättäväisemmin terveellisempään elämäntapaan. Valitse vain haluamasi ääniistunto, ja hetkessä koet positiivisia muutoksia elämässäsi!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Gelbero Lee