Joukon hallinnan esteet: Katsaus markkinoiden yleisiin tyyppeihin

Joukon hallinnan esteet: Katsaus markkinoiden yleisiin tyyppeihin

Suuret mahdollisuudet olet käynyt tapahtumissa, jotka lähettivät paljon ihmisiä, kuten musiikkifestivaaleille, tanssikilpailuihin ja poliittisiin kokouksiin. Useimmissa näistä tapahtumista yleisön äänestysaktiivisuus on melkein ennennäkemätön, väkijoukko voi päästä käsistä ja tilanne voi muuttua kaoottiseksi. Tämä on saanut tapahtumien järjestäjät palkkaamaan yrityksiä, joilla on väkijoukon hallinnan esteitä pitämään ihmiset loitolla. Käytössä on monenlaisia ​​joukkoesteitä, ja niiden vahvuus riippuu niiden käytöstä. Ne sisältävät:
Sisäänvedettävät hihnan kiinnikkeet
Nämä joko teräksestä tai kovasta muovista valmistetut pylväät on kiinnitetty sisäänvedettävään hihnaan, köyteen tai ketjuun väkijoukkojen hallitsemiseksi. Ne tunnetaan myös jonopisteinä. Niitä löytyy enimmäkseen pankkisaleista ja lentokentiltä. Ne voidaan säätää halutulle pituudelle ja siirtää paikasta toiseen. Ne eivät kuitenkaan sovi järjestäytymättömille väkijoukoille, koska ne eivät ole vakaita ja vahvoja kestämään painetta.
Seinälle asennetut esteet
Ne koostuvat ruuvimeistereistä, jotka on kiinnitetty tiukasti seinään. Sen mukana tulee pitkä paksua muoviliuskaa, joka kulkee suljettavan alueen ympäri. Ne ovat kannettavia ja ne voidaan säätää paikkaan sopiviksi. Niitä käytetään muodollisissa tapahtumissa erottamaan päivänkakkarat yhteisestä oleskelutilasta ja punaisella matolla tapahtumissa vierailijoiden vartioimiseksi. Ne ovat tehokkaita suurille väkijoukoille, koska niitä ei voida liikuttaa.
Siirrettävät seinäesteet
Ne on valmistettu pääasiassa teräsrunkojen sitomasta vahvasta metalliverkosta. Kehykset kiinnitetään toisiinsa sarjaan, jotka voidaan taittaa ylös, kun niitä ei käytetä. Se asetetaan upottamalla uloimman kehyksen pylväät maahan suljettavan alueen ympärille. Ne sopivat parhaiten hallitsemattomille väkijoukoille ja urheiluotteluihin. Ne ovat kuitenkin melko kalliita, mutta ne kestävät kauan.

Gelbero Lee