Huipputekninen päivä ulkona: Suosituimmat gadgetit, joita voit nauttia puutarhassasi

Huipputekninen päivä ulkona: Suosituimmat gadgetit, joita voit nauttia puutarhassasi
0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Kun ajattelemme laitteita ja tekniikkaa, ajattelemme usein asioita, joita käytämme sisätiloissa ja joita ei voida helposti käyttää ulkona. Esimerkiksi tietokoneet ja pelikonsolit ovat hyvin suunniteltuja sisäkäyttöön, ja niitä on hankala, ellei mahdotonta käyttää puutarhassa.
Mutta itse asiassa digitaalisella aikakaudella on paljon gadgeteja ja laitteita, jotka on tarkoitettu erityisesti puutarhassa tai vain ulkona yleensä käytettäväksi. Lue ja katsomme, mitä jotkut niistä ovat ja miten he voivat tehdä iltapäivällä jäähdyttämisen takapihalla paljon miellyttävämmäksi.
Kindle
Kindle on laite, joka on e-mustenäytönsä ansiosta täysin täydellinen nauttimaan ulkona. Tämä tarkoittaa sitä, että näytössä käytetään mustepisaroita eikä valoja kuvien luomiseen, ja se puolestaan ​​varmistaa, että se käyttäytyy kuin paperiarkki suorassa auringonvalossa sen sijaan, että käyttäytyisi kuin tyypillinen tietokoneen näyttö. Näin voit lukea Kindlen ilman häikäisyä ja päänsärkyä, vaikka olisit suorassa auringonvalossa. Tämä on loistava säestys iltapäivällä rentoutumiseen puutarhassa lasillisen mehua, mikä on entistä parempi sillä, että se ei vaadi jatkuvaa lataamista.
RC Drones
RC-drone on kauko-ohjattava lentävä ajoneuvo, jota termiä käytetään yleensä viittaamaan nelilapaisiin nelikoptereihin. Nämä ovat hienoja, koska ne tarjoavat paljon enemmän vakautta kuin helikopteri tai lentokone, joka antaa aloittelijoille ja uusille tulokkaille mahdollisuuden nauttia lentämisestä. Parhaiden mallien mukana toimitetaan myös sisäänrakennetut kamerat, joiden avulla voit kuvata ainutlaatuisia kulmia puutarhaa tai juhlia kuvattaessa. Erinomainen ammattivalokuvaajille, harrastajille, isoille lapsille ja kaikille muille, jotka haluavat nauttia hauskasta tekniikasta puutarhassa! Niitä voi ostaa myös yllättävän halvalla!
Hyppääminen
Nämä valtavat pylväät näyttävät siltä, ​​että kyborgi voisi käyttää niitä tulevaisuudessa – ne ovat pohjimmiltaan jättimäisiä metalliteriä, jotka kiinnität jalkoihisi tullaksesi jotain Oscar Pistorious -tyyppistä. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit käyttää niitä juoksemaan nopeudella, joka on jopa 30 mailia tunnissa, mutta sinun kannattaa harjoitella ensin puutarhassasi ulkolattialla. Nämä ovat hauskoja, mutta niitä ei ole helppo saada kiinni, eikä niitä siksi suositella lapsille.
Robottiruohonleikkuri
Kun hyppäät robottipuikkoihisi tai luet kirjoja Kindlessa, voit myös varmistaa, että puutarhasi huolehtii itsestään ja pysyy kauniina näyttämällä robottiruohonleikkuria. Nämä asiat toimivat täsmälleen kuin robottipölynimurit liikkumalla automaattisesti nurmikon ympäri antureilla, jotta vältetään kaatuminen. He voivat leikata koko nurmikon, kun torkut, mutta pidä mielessä, että ne eivät ole halpoja!
Aurinkosuihku
Haluatko jäähtyä pelattuasi palloa lasten kanssa? Entä sitten kuuma suihku kohteliaasti aurinkoenergialla toimivasta puutarhasuihkusta? Aivan oikein, voit nyt saada kuumaa vettä ilmaiseksi aurinkotekniikan ansiosta, ja tämä on aina väkijoukon ilo, kun sinulla on vieraita.
Barbeque
Tämän puutarhan huipputeknisen päivän aikana saatat haluta syödä. Grilli ei ehkä ole sitä mitä ajattelet kuullessasi sanat “huipputekniikka”, mutta nykyään on olemassa monia koneita, jotka sopivat tähän kuvaukseen. Joissakin näistä, kuten Redfyre 33: ssa, on teräspolttimet, kaapit ja laatikot, liesi ja paljon muuta.
Äänijärjestelmä
Ulkona vietetty päiväsi ei myöskään ole täydellinen ilman hienoa äänentoistojärjestelmää sävelmien tarjoamiseksi. Tätä varten sinulla on jälleen paljon vaihtoehtoja, mutta kannattaa tehdä ostoksia löytääksesi jotain, jolla on kaikki kellot ja pillit. Voit jopa saada nykyään kaiuttimia, jotka ovat vedenpitäviä ja sopivia tulemaan uima-altaaseen kanssasi!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Gelbero Lee