5 kotisiirtovirhettä, joita et tiedä tekevän L.A.

5 kotisiirtovirhettä, joita et tiedä tekevän L.A.
0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Suurin osa kodin muutoksista on uskomattoman stressaavaa, mutta jotkut ihmiset tekevät elämästään vaikeampaa kuin heidän on oltava. Helposti vältettävät virheet voivat jättää sinut väsyneeksi ja jättää sinut taskuun. Tässä on viisi yleisintä kodin muutosvirhettä, jotka ihmiset tekevät muuttaessaan L.A: seen. Kuinka monta olet syyllinen tekemiseen?
Virhe # 1. Ei verovähennyksiä
Jos olet siirtymässä L.A: han aloittaaksesi uuden työpaikan, siirtymällä nykyiseen työpaikkaasi tai palatessasi ulkomailla työskentelyn jälkeen, osa muuton kustannuksista on todennäköisesti verovähennyskelpoinen. Siellä on joitain rajoituksia, mutta jos pidät kuitteja ja pidät paperiretkiä, sinun pitäisi olla iloisesti yllättynyt. Esimerkiksi, jos muutat L.A: han ensimmäistä työpaikkaa varten, työpaikkasi on oltava vähintään 50 mailin päässä vanhasta kodistasi. Sinun on työskenneltävä vähintään vuoden ajan verovapautuksen saamiseksi. Voit vaatia pakkaus-, varastointi-, vakuutus- ja jopa matkakustannuksia. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että voit jopa vaatia mittarilukemaa, pysäköintimaksuja ja tiemaksuja, jos ajat uuteen kotiin.
Virhe # 2. Maksaminen asioista, joita saat ilmaiseksi
Kotiin muuttaminen tuottaa ilmiömäisen määrän roskaa ja roskia. Suurin osa jätteistäsi on pakkauskoteloita. On hullua maksaa siitä, että nämä laatikot poistetaan tai kierrätetään. L.A.: lla on valtava Freecycling Network, jonka avulla kuka tahansa voi luetteloida ei-toivottuja tuotteita. Joku haluaa varmasti käyttämäsi pakkauslaatikot ja on valmis ottamaan ne pois. Samoin laatikoista ja pakkausmateriaaleista maksaminen ennen muuttoa on valtava virhe. Voit käyttää paikallista freecycling-verkkoa missä tahansa oletkin siirtymässä poimimaan ei-toivottuja materiaaleja juuri muuttaneelta. Älä koskaan maksa asioista, jotka saat ilmaiseksi.
Virhe # 3. Maksaa roskan siirtämiseksi
Jokainen tavarallesi täyttämäsi laatikko maksaa viime kädessä joko aikaa tai rahaa. Muuttoyritykset veloittavat lastaamiseen ja purkamiseen kuluneen ajan mukaan. Kuorma-autojen koon lisäksi niiden on kuljetettava laatikkosi. On hyvä lajitella asioita ennen kuin sitoudut ottamaan ne. Voisit myydä asioita, joita et enää tarvitse, ja alentaa muuton kustannuksia.
Virhe # 4. Ei tarkista poistoyrityksen kirjautumistietoja
On järkevää pyytää viitteitä kaikilta poistoyrityksiltä, ​​joita aiot käyttää. Etsi positiivisia ja hehkuvia suosituksia, ennen kuin päätät erota käteisestä. Tunnistustietojen tarkistamatta jättäminen on vakava virhe, joka voi maksaa sinulle kalliisti.
Virhe # 5. Arvokohteiden huono kohtelu
Jos omistat kalliita ja hauraita esineitä, kuten antiikkia, taulutelevisiota tai pianoa, mahdollisuutesi käyttäminen tavallisen poistopalvelun kanssa on iso virhe. Varmista aina arvokkaiden esineidesi varotoimet, jotta liikkumisesi sujuu sujuvasti. Esimerkiksi pianoasi uskominen pianonsiirtoyritykselle Los Angelesissa takaa, että instrumentti ei vahingoitu millään tavalla kuljetuksen aikana.
Johtopäätös
Vältä näiden viiden virheen tekemistä muuttaessasi kotiin L.A.:n alueelle. Jos olet jo tehnyt siirron, mitä virheitä teit? Jätä meille kommentti alla!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Gelbero Lee